33 professionals de l’Hospital General de Catalunya ja dormen a l’hotel QGat

31/03/2020 – REDACCIÓ /

Un total de 33 professionals de l’Hospital General de Catalunya pernocten des d’ahir a QGatHotel. Es tracta d’una mesura que ja havia anunciat el govern local que s’estava gestionant i ara és una realitat. La mesura ha estat possible gràcies a les negociacions i gestions del departament de Salut de la Generalitat, l’Ajuntament de Sant Cugat i l’Hospital General de Catalunya, propietat del grup Quirónsalud i que per la crisi sanitària del coronavirus està a disposició de CatSalut.

Habitació de Qgat Hotel

Els professionals sanitaris que actualment ocupen les habitacions del QGatHotel tenen dificultats en el desplaçament o conviuen amb persones de risc i per aquest motiu han optat quedar-se en un hotel. A més aquest establiment hoteler ha ofert la totalitat de les seves places per acollir personal de l’Hospital General de Catalunya

L’Ajuntament ha volgut agrair, mitjançant una piulada, als hotelers de la ciutat per la seva solidaritat posant a disposició les seves instal·lacions.

Publicitat

Una altra mesura molt semblant que el govern local, juntament amb les conselleries de Salut i de Treball, Afers Socials i Famílies, està gestionant és que la gent gran no contagiada per coronavirus sigui traslladada a hotels de la ciutat. Aquesta mesura es podria aplicar en els dies vinents.

Publicitat

Feu un comentari