16 dones impulsen els seus projectes empresarials en la segona edició del ‘TAKE OFF’

(19/12/2021 – Redacció/)  

El divendres al matí va tenir lloc a la Sala de Plens l’acte de clausura del ‘TAKE OFF‘, un programa d’impuls i suport a l’emprenedoria femenina promogut per l’Ajuntament de Sant Cugat i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC).

Publicitat

En aquesta segona edició,  16 dones empresàries, seleccionades entre 27 candidatures, han impulsat el seu projecte mitjançant grups de treball ‘TAKE OFF’, on han rebut suport, acompanyament i formació, han creat sinergies i networking i han compartit inquietuds, coneixements i la seva experiència amb altres dones emprenedores.

Entre els projectes seleccionats, la majoria microempreses de recent creació i del sector serveis, hi ha iniciatives en l’àmbit del disseny gràfic, il·lustració i màrqueting, centres d’estètica i barberia, reparació i manteniment d’habitatges i comunitats, l’alimentació i comerç, entre d’altres.

El programa ‘TAKE OFF’ té com a objectiu empoderar les participants i impulsar aquells projectes empresarials de la ciutat amb lideratge femení per afavorir la igualtat de gènere en l’àmbit empresarial.

Publicitat

Gràcies al programa, que té una durada de dos mesos i és gratuït, les empresàries han pogut treballar  de forma col·laborativa, intercanviant experiències, per estimular la creativitat i la generació d’idees i millorar les seves  habilitats emprenedores.

Més informació sobre el Programa TAKE OFF a https://www.santcugat.cat/web/suport-emprenedoria