126 plantes grans i 4,8 kg. de marihuana a l’operació contra el tràfic de drogues

25/02/2019 – REDACCIÓ /

La Guàrdia Civil ha desmantellat dues plantacions a l’interior d’habitatges ocupats de Sant Cugat amb la intervenció de 126 plantes grans i 4,8 kg de marihuana processada. La intervenció duta a terme a la Guàrdia Civil de Premià de Mar s’ha saldat amb una persona de nacionalitat russa detinguda i n’ha investigat nou més de nacionalitat espanyola i italiana.

operacio-trafic-drogues
Plantació de marihuana intervinguda per la Guàrdia Civil

La investigació va començar a finals de gener davant la sospita d’una plantació en un conjunt de cases de Valldoreix, i el 7 de febrer els agents van fer quatre registres simultanis als domicilis i van trobar les dues plantacions. En aquestes operacions van intervenir 126 plantes grans, 149 esqueixos, 4,8 kg de marihuana processada, 0,4 kg d’haixix, un kg d’MDMA i material pel cultiu i assecat de les fulles.

Publicitat

Aquesta organització criminal ocupava els habitatges i consumia l’aigua i l’electricitat directament de l’escomesa general de manera il·legal. Els cables del subministrament elèctric que creuaven un terreny forestal representaven un greu risc per la zona, segons la Guàrdia Civil exposa en un comunicat.

La detenció i les investigacions s’han fet en considerar a les persones presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues i frau elèctric. A l’operació hi han col·laborat agents de la Policia Local de Sant Cugat, a més dels agents de la Guàrdia Civil de Premià de Mar.

Publicitat

Feu un comentari