Promo banner TVSC

Club Muntanyenc Sant Cugat


Sortida Marxa Infantil - Club Muntanyenc Sant Cugat
Cap de Rec - Club Muntanyenc Sant Cugat
Marca Infantil Premsa
Rocodrom Club Muntanyenc Sant Cugat
Atletisme - Club Muntanyenc Sant Cugat

Benvingudes i benvinguts al Club!El Club Muntanyenc Sant Cugat (en endavant, CMSC) som una entitat d’origen muntanyenc fundada l’any 1944. Oferim un gran ventall d’activitats de caràcter cultural, esportiu i pedagògic, amb l’única ambició de fomentar la cohesió popular, l’ecologisme i l’amor per la muntanya i el medi natural.

El CMSC el formem quasi dos mil socis i sòcies, que organitzen la majoria d’activitats de forma voluntària, amb el reforç d’un equip de tècnics que ajuden en la tasca administrativa i especialitzada del club. Algunes de les activitats i esdeveniments que organitzem són exclusives per a socis/es, i, d’altres, obertes a tothom.

El principal actiu de la nostra entitat és l’equip humà. Esport, formació, serveis, vida associativa, lleure, cultura; la nostra acció comunitària es dóna a través de les seccions de l’entitat, que promouen i presten voluntàriament el seu temps per organitzar i dinamitzar els projectes, les activitats i la vida social del club, amb voluntat de servei i de compromís amb la nostra societat.

Al llarg dels nostres 75 anys d’història, hem crescut conjuntament amb Sant Cugat, esdevenint una institució central i històrica dins la vida associativa i popular santcugatenca. Algunes de les nostres activitats més emblemàtiques, com la Marxa Infantil de Regularitat, han acabat representant un símbol del poble que ha marcat a moltes generacions de conciutadans i conciutadanes.

El 14 de desembre de 2004, el CMSC vam ser guardonats amb la Creu de Sant Jordi, convertint-nos en la primera entitat de Sant Cugat en rebre aquesta distinció.


CLUB MUNTANYENC SANT CUGAT

Seu Social, carrer Sant Bartomeu, 11 

08172 Sant Cugat del Vallès

Tel. 936745396


LLOC WEB


Deixa un comentari