Dental Valles Banner

Sant Cugat viu amb normalitat la vaga general, excepte en la mobilitat21/02/2019 – REDACCIÓ /

Un grup d’unes 50 persones han tallat a primera hora del matí la circulació de FGC i aquesta s’ha vist interrompuda per la presència de gent a les vies. Els Mossos han identificat a tres persones.

Foto: Twitter CDR Sant Cugat

Sant Cugat ha viscut amb normalitat el dijous 21 de febrer, dia de la vaga general convocada per la Intersindical-CSC, excepte per talls en mobilitat en els Ferrocarrils de la Generalitat. Un grup d’unes 50 persones han tallat a primera hora del matí la circulació i aquesta s’ha vist interrompuda per la presència de gent a les vies. La línia ha estat aturada durant poc més mitja hora i els Mossos han hagut d’intervenir per treure els manifestants.

Publicitat

Taula Tercer Sector


vaga general Sant Cugat

Foto: Twitter Miquel Jarque

Pel que fa a la carretera, de l’AP-7 i la B-30, no s’han registrat incidències. Segons dades del Servei Català de Trànsit, s’ha reduït un 11,4% la mobilitat a l’àrea metropolitana.

Excepte els talls en el transport públic, la ciutat viu aquesta jornada de vaga amb normalitat i molts comerços han obert les seves portes i el mercat setmanal s’ha celebrat sense incidències.

 

Deixa un comentari