Dental Valles Banner

Salut destina 180 llits de l’Hospital General de Catalunya per a Igualada i la Conca21/03/2020 – REDACCIÓ /

El Departament de Salut destinarà un total de 180 llits de l’Hospital General de Catalunya, situat a Sant Cugat, per a pacients de la Conca d’Òdena. Davant la virulència de la COVID-19, especialment intensa a l’Anoia, aquesta mesura servirà per alleugerir la càrrega dels professionals sanitaris de l’Hospital d’Igualada i alhora oferirà més capacitat sanitària per als pacients de la Conca d’Òdena.

L’Hospital General de Catalunya està situat a Sant Cugat.

El portaveu del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), Josep Maria Soto, ha explicat que aquests 180 llits de l’Hospital General de Catalunya i tots els professionals que hi intervindran serviran per “disminuir la pressió assistencial a l’Hospital d’Igualada” i alhora aconseguir alleugerir-ne la pressió atès l’important nombre de personal sanitari de l’Hospital d’Igualada aïllat o que ha donat positiu del virus. Amb aquesta mesura es podrà afrontar de manera molt més solvent la pressió dels pròxims dies.

Interior de l’Hospital General de Catalunya.

Des de fa 2 dies ja s’han derivat pacients de l’Hospital d’Igualada cap a l’Hospital General de Catalunya. El 19 de març se’n van traslladar 15; el dia 20 se’n van traslladar 11 i avui, 10 més. Soto ha remarcat que està previst anar derivant més pacients en els propers dies. A més d’alleugerir la càrrega de l’Hospital d’Igualada, Soto ha explicat que aquesta mesura permetrà guanyar temps per anar incorporant personal sanitari que actualment està aïllat o que ha donat positiu de la COVID-19”. Aquest personal sanitari s’anirà reincorporant progressivament i nodrirà de més professionals a l’Hospital d’Igualada.

Publicitat

Doggy's


Deixa un comentari