Promo banner TVSC

Pere Soler

PSC

  • “Cal un govern fort” El resultat electoral del passat diumenge ha deixat un panorama similar al què hi havia amb una complexitat per formar govern. No tindrem sortida si tothom s’enroca. Cal ser generosos i tenir màniga ampla en les negociacions. El què destaca és l’enfonsament de Ciutadans, un partit sense rumb a la baixa, amb fuites per tot arreu, sense full de ruta, amb el seu caràcter destructiu, barroer i poc elegant, ha rebut el que ha sembrat. Per altra banda l’explosió de Vox ens deixa perplexos, el suport a l’extrema dreta aflora després de 40 anys amagat a les files de la dreta recalcitrant. El fracàs del PP tampoc passa desapercebut, no ha arribat als 100 escons pronosticats i podrà continuant fent la pinça amb Unides Podemos, o els indefinits d’En Comú Podem, que només tenen el repte de superar als socialistes, com si no tinguessin més propostes per a la ciutadania. JuntsXCat recull el desgast d’ERC, movent l’electorat independentista. Per últim felicitar a les dues forces que han entrat, de manera testimonial i que molt possiblement han decebut als seus, Més País i la CUP pels resultats. Ara els socialistes, malgrat guanyar d’una manera no esperada, haurem de saber plantejar solucions i diàleg a la resta per poder desbloquejar la situació. Estem segurs que entre tots ho podrem fer.

  • Quan es barreja tot Vivim uns dies convulsos, i de manera interessada s’està barrejant tot, la desinformació és la principal font d’informació, se’ns presenten imatges tèrboles, arguments inconsistents, discursos buits de contingut, declaracions contradictòries amb el que es diu i el que es fa, són les conseqüències de la improvisació, és el resultat d’una política erràtica i de despertar excessives esperances d’un futur millor, d’assolir Ítaca. Ningú dubta que amb violència no hi ha una possible solució, no és certa l’expressió que sense aixecament no hi ha canvis. El nostre país ha canviat molt en aquests 40 anys amb pau i amb pacifisme. Els grans projectes s’han assolit sota la base del consens, no de la confrontació. Cal marcar distàncies amb la violència, cal que aquells que tenen la responsabilitat de la gestió de les nostres institucions siguin clars i condemnin sense pal·liatius qualsevol brot violent. Els posicionaments erràtics condueixen a la confusió, s’ha de poder dir el que es pensa amb respecte i dins de les normes que tots i totes hem ajudat a construir i a transformar, i si no ens agraden canviar-les. I sobretot recuperar la convivència tan malmesa aquests dies però que ve de lluny. Es pot parlar de tot, però allà on toca. És important guardar les formes i restablir i el consens.

  • El govern progressista ha començat a caminar a bon ritme i a ordenar l’Ajuntament. Ara sembla que sorgeixin problemes de sota les pedres, i hi ha pressa per destapar-los i fer-los aflorar, com si s’acabés el món.

  • El nou govern, sòlid i progressista, nascut per afrontar l’emergència habitacional, mediambiental i climàtica, i donar resposta a les inquietuds respecte a la transparència i la lluita contra la corrupció, i el compromís ètic.

  • Els propers dies la ciutadania haurà de raonar sobre qui aporta problemes i qui solucions abans d’anar a votar. El 28 d’abril decidirem el govern de l’Estat, els i les socialistes volem evitar el retrocés de la societat del benestar representada per la dreta (PP i Cs), i el bloqueig que promouen els independentistes, i per això proposem un projecte engrescador per a Espanya i per Catalunya. Creiem necessari que Pedro Sánchez assoleixi una majoria àmplia per fer possible “L’Espanya que vols / ♥”.

  • Sant Cugat són els seus barris, districtes i Valldoreix. Tots conformen aquest bonic municipi metropolità i vallesà abraçat a Collserola, però que cal millorar-lo i molt.

  • Feia dècades que els usuaris del transport públic (tant els habituals com els esporàdics) aspiràvem a què el nostre municipi formés part de la primera corona del transport metropolità.