Promo banner TVSC

Pere Soler

PSC

  • El govern progressista ha començat a caminar a bon ritme i a ordenar l’Ajuntament. Ara sembla que sorgeixin problemes de sota les pedres, i hi ha pressa per destapar-los i fer-los aflorar, com si s’acabés el món.

  • El nou govern, sòlid i progressista, nascut per afrontar l’emergència habitacional, mediambiental i climàtica, i donar resposta a les inquietuds respecte a la transparència i la lluita contra la corrupció, i el compromís ètic.

  • Els propers dies la ciutadania haurà de raonar sobre qui aporta problemes i qui solucions abans d’anar a votar. El 28 d’abril decidirem el govern de l’Estat, els i les socialistes volem evitar el retrocés de la societat del benestar representada per la dreta (PP i Cs), i el bloqueig que promouen els independentistes, i per això proposem un projecte engrescador per a Espanya i per Catalunya. Creiem necessari que Pedro Sánchez assoleixi una majoria àmplia per fer possible “L’Espanya que vols / ♥”.

  • Sant Cugat són els seus barris, districtes i Valldoreix. Tots conformen aquest bonic municipi metropolità i vallesà abraçat a Collserola, però que cal millorar-lo i molt.

  • Feia dècades que els usuaris del transport públic (tant els habituals com els esporàdics) aspiràvem a què el nostre municipi formés part de la primera corona del transport metropolità.