Promo banner TVSC

Jordi Corretja

Espai de Trobada

  • Hi ha molta gent catalana desencisada, que no tota, amb el moviment polític independentista i les raons que tenen no poden ser més contradictòries.

  • Alegria, és Festa Major “Alegria, és Festa Major” és un títol d’una cançó de la Trinca, un grup musical dels anys 70 i 80 a Catalunya i que recomano tornar a escoltar les seves cançons. Sí, arriba la festa major a Sant Cugat i en aquest temps de pas de la primavera a l’estiu els carrers i places de Sant Cugat s’omplen de petits i grans que volen celebrar la Festa Major. Alguns viuran un primer amor, altres gaudiran amb els companys/companyes estimats, d’altres festejaran, i és que l’amor és el motor de les nostres vides, amor per la parella, però també amor pels pares, avis o fills i filles. És un bon moment per prendre quelcom amb companyia d’amics i amigues i gaudir del bon clima mediterrani per aquests dies a l’aire lliure tot escoltant la música que ens anima l’ànima. És important gaudir del present perquè un cop aquest temps hagi passat ja mai més el tornarem a viure, el podrem recordar però és important ser feliç mentre es fa una cosa i sent-ne conscient de tot això. Finalment recordar també els presos i preses polítics catalans/nes que estan injustament privats de llibertat sense poder abraçar els seus éssers estimats ni de gaudir el seu temps lliure com més els hi plagui. Un petó ben fort per a tots ells i elles, desitjant la seva llibertat ben aviat.

  • Una altra vegada, ho hem tornat a aconseguir, el primer equip del Club d’Escacs Sant Cugat ha ascendit a la màxima divisió catalana, la divisió d’honor on juguen els 16 millors clubs de Catalunya. Fa tres anys va pujar per primera vegada en la seva història a divisió d’honor, a la següent va baixar i només dues temporades després hem tornat a aconseguir aquesta fita històrica.

  • L’estat espanyol està celebrant un judici contra l’independentisme, contra els representants electes compromesos amb el programa electoral, i ho fa vulnerant drets, apartant jutges i fiscals que no eren prou “durs”, obstaculitzant proves de les defenses i amb unes acusacions que tampoc són reals.

  • Hem escoltat multitud de mentides des de l’unionisme sobre l’independentisme, però n’hi ha una que van repetint contínuament que sembla que els justifiqui. Diuen que els independentistes no arriben al 50% de la població catalana. Si féssim un referèndum ho sabríem però ai las, no volen. Sempre agafen aquesta dada sobre resultats electorals en què compten que els Comuns, tots els votants, són detractors de més llibertat per a Catalunya.