Dental Valles Banner

La ferreteria Sufepont tanca i Carnisseries Tubau traspassa dues botiguesLa ferreteria Sufepont i Carnisseria Tubau se sumen a la llista de comerços amb una llarga trajectòria a la ciutat que han tancat durant els últims anys.

ferreteria-sufepont

 

Els comerços “històrics” santcugatencs han iniciat el 2019 anunciat el tancament d’alguns negocis. La ferreteria Sufepont ha comunicat que breument tancarà després de més de 30 anys a la ciutat.

Aquesta notícia se suma a què Carnisseries Tubau hagi anunciat que traspassa dues de les seves botigues a Carnisseries Sagarra, concretament les de Mira-Sol i del Condis-Life de Coll Favà. D’aquesta manera l’empresa mantindrà la botiga que té al Mercat de Torreblanca.  Tubau ja va tancar el passat 31 de juliol la carnisseria que tenia al carrer de la Torre.

Publicitat

Dental Valles Banner


L’any 2018 altres negocis amb una llarga trajectòria a Sant Cugat, com l’Eroski del Centre Comercial, el Viena de la plaça Lluís Millet, la botiga de roba La Fabriqueta o la botiga de tapisseries i cortines Peryben, van abaixar definitivament la persiana.

Deixa un comentari