Dental Valles Banner

Un santcugatenc participa en la nova edició d’Operación Triunfo15/01/2020 – REDACCIÓ /

Un santcugatenc de 19 anys està participant en la nova edició del reality musical Operación Triunfo de Televisió Espanyola. El Nick va ser el primer aspirant a cantar a la primera gala del programa amb la cançó “Wrecking Ball” de Miley Cyrus.

nick-ot
Fotografia de RTVE del Nick durant la primera actuació el passat diumenge

El jove santcugatenc va haver de superar un càsting amb més de 10.000 aspirants i ara és un dels 16 participants del programa. El Nick té formació musical en cant i toca diversos instruments. A més, tal com ell mateix va explicar al seu vídeo de presentació no va tenir una infància fàcil.

El Nick no és l’únic santcugatenc que participa en el programa, ja que aquesta edició d’Operación Triunfo torna a comptar amb la presència de Nina, directora de l’acadèmia de les primeres edicions del programa i ara part del jurat.

Publicitat

Dental Valles Banner


La coneguda cantant santcugatenca valorava així l’èxit de l’edició 2018 en una entrevista a Televisió Sant Cugat on ens donava a conèixer la seva tasca al davant de la seva pròpia acadèmia Nina Studio.

Podrem seguir l’evolució del Nick i la Nina tots els diumenges a les 20 de la nit, al canal 24 hores i a través de les xarxes socials.

Deixa un comentari