Dental Valles Banner

Un jugador del Grups Arrahona de Sabadell es desploma al pavelló Can Llobet de La Floresta23/12/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dissabte al migdia el Pavelló Can Llobet de La Floresta va ser l’escenari d’un tràgic incident. Segons ha explicat a aquest mitjà el president de l’Olimpyc Floresta, Àngel Ruiz, al cap de pocs minuts de començar el partit entre el juvenil del Grups Arrahona de Sabadell i l’Olimpyc Floresta, Erik Conejo Muñoz, jugador del Grups Arrahona, va demanar el canvi i quan estava arribant a la banqueta es va desplomar a causa d’una parada cardiorespiratòria.

noidesplomat-olimpyc-lafloresta
Foto de Lidia Llamas publicada al Facebook de l’helicòpter que va atendre al jugador del Grups Arrahona

De seguida, diverses persones del club florestà i de l’equip sabadellenc van intentar reanimar-lo amb tècniques de primers auxilis. Una d’aquestes la va fer l’entrenador de l’Olimpyc, que amb coneixements de socorrisme, va tenir el coratge d’utilitzar el desfibril·lador del pavelló per tornar-li el sentit.

Pocs minuts després de l’incident van arribar diverses dotacions del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Local, que va desallotjar el pavelló.

Tan aviat com es va reanimar el jugador del Grups Arrahona, un helicòpter se’l va endur a l’Hospital Sant Joan de Déu, on des d’aleshores està ingressat. Segons el darrer comunicat mèdic, el jove està estable, però greu.

Publicitat

Doggy's


El president de l’Olimpyc Floresta ha volgut agrair la resposta que va tenir tothom i ha destacat que és molt important que la gent tingui coneixements bàsics en primers auxilis per poder atendre casos com el que es va viure el passat dissabte. També ha donat tot el suport a la família de l’afectat.

Des del club aquest dilluns han publicat a les xarxes socials un missatge de suport al jugador, a la família i a l’entitat rival.

El Grups Arrahona va difondre ahir un comunicat a través de les xarxes socials per donar suport a la família i per desitjar que el noi es recuperi ben aviat.

Deixa un comentari