Promo banner TVSC

TV Sant Cugat repassa la història de la Biennal d’Art Contemporani Català


09/02/2020 – REDACCIÓ /

La Biennal d’Art Contemporani Català va néixer a Sant Cugat l’any 1977 i amb els anys, s’ha convertit en un referent molt representatiu de l’art nascut amb la democràcia. Després de més de 40 anys d’història i enmig de la polèmica per la decisió de l’equip de govern de cancel·lar la biennal d’aquest any, TV Sant Cugat ha produït un reportatge històric amb el seu impulsor, el promotor cultural Josep Canals.

biennal-art-contemporani-catala2018
Fotografia de l’Ajuntament de la inauguració de la Biennal d’Art Contemporani català del 2018

En aquesta creació podreu descobrir com al llarg dels seus 43 anys de trajectòria la Biennal d’Art Contemporani Català ha donat veu a centenars de joves artistes i ha exposat les seves obres a ciutats d’arreu del territori.

Alguns dels noms més coneguts actualment, en l’àmbit nacional i internacional, han tingut en la biennal una primera plataforma de difusió de la seva creativitat, Tom Carr, Pep Agut, Ignasi Aballí, Susanna Solano, Perejaume… són alguns dels artistes reconeguts, que avui formen part de la història d’aquesta biennal.

Però aquesta història d’èxit que va tenir continuïtat fins a l’edició de l’any 2018, quan es va convocar la “XXI Biennal d’Art jove contemporani català 2018”, organitzada per Canals Art i Ajuntament Sant Cugat, amb l’objectiu d’estimular i promoure la creativitat dels joves artistes visuals.

Publicitat

Anunci Taula Tercer Sector


Al llarg dels seus 43 anys de trajectòria la Biennal d’Art Contemporani Català ha donat veu a centenars de joves artistes i ha exposat les seves obres a ciutats d’arreu del territori.

Descobreix la història d’aquesta biennal d’art contemporani amb denominació d’origen santcugatenca de la mà del seu impulsor, Josep Canals.

Deixa un comentari