La cursa del Gall s’estrena a Sant Cugat amb més de 700 inscrits30/12/2019 – Josep Lluís Silva

Sant Cugat tornarà a tancar l’any amb una cursa pels carrers del centre de la ciutat. Ho farà amb la Cursa del Gall, organitzada per l’Ajuntament i el Club Muntanyenc Sant Cugat. Serà una carrera popular, festiva i familiar en un recorregut urbà de 5 km que ja compta amb més de 700 inscrits.

cursa-gall-destacada
Fotografia d’arxiu de l’Ajuntament d’una les cursa Sant Silvestre

La cursa serà el 31 de desembre, començarà a les 18:00 hores a l’avinguda Pla del Vinyet (davant del Teatre-Auditori) i acabarà a la plaça de la Vila (davant de l’Ajuntament).

Passarà pels carrers del centre de la ciutat: avinguda Pla del Vinyet, avinguda de les corts catalanes, carrer Puig i Cadafalch, plaça del Celler, rambla del Celler, plaça de la Pelleria, avinguda Cerdanyola, carrer Orient, carrer Montserrat, carrer de la Creu, carrer de la Torre, carrer Santiago Rusiñol, plaça Quatre Cantons, carrer Francesc Moragas, rambla del Celler i plaça de la Vila.

Serà una cursa festiva que premiarà el primer, segon i tercer masculí i femení de les categories General, Sub 16 (nascuts del 2004 cap endavant) i Veterà (nascuts abans o durant el 1979).

Publicitat

També es distingirà a la millor disfressa individual de gall i gallina i a la millor disfressa com a comparsa.

cursadelgall2019.min
Recorregut de la I Cursa del Gall (Clica a sobre la imatge per ampliar)

A més, els Diables i els Geganters se sumen a la Cursa del Gall. Animaran la sortida i correran l’últim quilòmetre de la cursa.

Recollida del dorsal i inscripcions d’última hora

La recollida del dorsal, xip i samarreta es farà al Pavelló 3 de la rambla del Celler el dilluns 30 de desembre des de les 16h i fins a les 20h i el dimarts 31 de desembre de 10h fins a les 17h.

Les inscripcions online es van tancar el passat divendres, però segueixen obertes al Pavelló 3 de la rambla del Celler en horari de recollida de dorsals fins a exhaurir-los.

La I Cursa del Gall és la nova carrera que tanca l’any a Sant Cugat i que substitueix a la Sant Silvestre, que es va celebrar a la ciutat els darrers nou anys.

Deixa un comentari