Dental Valles Banner

Televisió Sant Cugat estrena el documental “La Floresta, 100 anys d’històries”14/04/2020 – REDACCIÓ /

Televisió Sant Cugat emetrà aquest divendres 17 d’abril al canal de la TDT la primera part del documental “La Floresta, 100 anys d’històries” a les 21.00h. A propòsit d’aquesta estrena televisiva, hem entrevistat al seu director, Juan Gamero, que ens ha explicat que ha introduït alguns canvis, respecte a la versió que es va poder veure fa un any amb motiu dels actes del centenari de La Floresta. S’han introduït noves veus al documental que allarguen la pel·lícula uns minuts.

En aquest document visual han participat 70 veïns de La Floresta, que han parlat dels seus records de les diferents èpoques i experiències que han viscut al barri. En aquest film també apareix l’historiador local Domènech Miquel, que parla dels fets històrics de La Floresta sense documentació en imatges.

Un documental que tindrà una segona part que tractarà l’arribada dels hippies i dels fets posteriors a la dictadura. Gamero ja n’està treballant, malgrat el confinament per la covid-19 i espera estrenar-la aviat.

El seu director creu que aquesta segona part del documental “La Floresta, 100 anys d’històries” estarà acabada el mes de juny.

Publicitat

061 >


En aquest enllaç podeu veure el vídeo de la primera part del documental.

Podeu veure l’entrevista sencera a Juan Gamero en aquest vídeo de TV Sant Cugat:

Deixa un comentari