Dental Valles Banner

Televisió Sant Cugat dedica les nits dels dilluns al cicle de Lectures a la Fresca13/04/2020 – REDACCIÓ /

Els Amics de Pedra i Sang volen sumar-se a les campanyes #JoEmQuedoACasa i #CulturaDesDelSofa i, en col·laboració amb Televisió Sant Cugat emeten cada dilluns a la nit el cicle de Lectures a la Fresca dedicades a la Xirgu.

Mentre duri aquesta situació de confinament emetem de forma íntegra aquestes obres. Vam començar amb “Fes de Federico per mi”, el passat dilluns 6 d’abril a dos quarts de deu. Una obra ambientada en l’any 1945 amb una Margarida Xirgu exiliada a l’Argentina a punt d’estrenar pòstumament “La Casa de Bernarda Alba” quan rep al seu camerino del Teatre Avenida de Buenos Aires la visita inesperada d’ Eva Duarte de Perón.

Aquest dilluns 13 abril és el torn de “La casa de Bernarda Alba”, la mítica i darrera obra que va escriure Lorca pensant en la Xirgu.

El 20 d’abril reemetrem el muntatge íntegre de “La Xirgu a la fresca”, un espectacle dirigit per Ignasi Roda que va ser el primer del cicle en recordar la figura de l’actriu hispanouruguaiana Margarida Xirgu en el 50è aniversari de la seva mort.

Publicitat

Dental Valles Banner


Les nits dels dilluns no són les úniques que Televisió Sant Cugat està dedicant al món de la cultura santcugatenca. Els dimarts us ofereix espectacles de dansa de companyies de la ciutat, els dimecres els millors concerts de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat i els dijous us oferim la nova proposta de Fila Zero, la sèrie “El Viatge”, realitzada des del confinament.

xirgu-lectures-alafresca

1 comentari a “Televisió Sant Cugat dedica les nits dels dilluns al cicle de Lectures a la Fresca

 1. Bona tarda,

  Abans de tot, gràcies per seguir amb la programació, aquests dies difícils.

  Us volia consultar si hi ha alguna forma d’accedir a la gravació de “La casa de Bernarda Alba” que s’emet aquest vespre . Vaig participar com actriu , en aquesta obra, dins el cicle de Lectures a la Fresca, i m’agradaria saber si puc disposar de l’accés per guardar-ho.

  Moltes gràcies . Una abraçada.

  Montse Noales Ballart
  montsenoa@gmail.com
  620035007

Deixa un comentari