Dental Valles Banner

T de Teatre arrenca la gira del seu darrer muntatge al Teatre-Auditori15/01/2020 – REDACCIÓ /

La companyia T de Teatre inicia la gira del seu darrer muntatge “Cançó per tornar a casa” aquest divendres al vespre al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

t-teatre-canco-pertornar-casa
Fotografia del Teatre-Auditori de les actrius de la companyia T de Teatre

Aquesta proposta de fantasia i humor amb pinzellades de drama es basa en una obra de l’autora i directora Denise Despeyroux i ha estat traduïda per Sergi Belbel.

La premissa del muntatge de T de Teatre és el retrobament de tres exactrius unides per l’èxit i separades pel fracàs. Un retrobament on també intervé un hipnotitzador que fuig de la justícia i que assumeix davant d’elles la falsa identitat d’un dramaturg escocès.

La companyia T de Teatre amb una trajectòria de gairebé trenta anys i més d’un milió d’espectadors, ha creat onze espectacles, dels quals, 9 han passat pel Teatre-Auditori: Petits contes misògins; Homes!; Criatures; Això no és vida; 15; Aventura!; Com pot ser que t’estimi tant; Delicades i E.V.A.

Publicitat

Taula Tercer Sector


El darrer d’ells, “Cançó per tornar a casa” s’ha pogut veure fins ara a la Sala Beckett de Barcelona i aquest divendres es podrà veure a Sant Cugat a les 9 de la nit.

Després de fer parada a la nostra ciutat, l’espectacle es podrà veure a diversos teatres de Catalunya, així com en el Teatre Palacio Valdés d’Avilés, el Teatre Principal de Palma de Mallorca i el Teatre Central de Sevilla.

Deixa un comentari