Dental Valles Banner

Sant Cugat, la segona ciutat espanyola en presentar-se la campanya “Puedo esperar” per evitar distraccions amb el mòbil21/12/2019 – REDACCIÓ /

La Fundació Abertis, Movistar, Yelmo Cines i la Direcció General de Trànsit (DGT) són els que impulsen aquesta campanya que, amb el lema en castellà “Puedo esperar”, va servir per a recrear aquest divendres un accident de trànsit a l’entrada dels cinemes Yelmo del Centre Comercial Sant Cugat. Amb l’esdeveniment d’ahir, Sant Cugat es converteix en la segona ciutat espanyola on es presenta la campanya.

Aquesta iniciativa vol sensibilitzar als espectadors dels cinemes Yelmo perquè no només apaguin el mòbil quan van al cine, sinó també ho facin quan estiguin al cotxe. Una campanya que protagonitza Enzo Santi.

El protagonista, Enzo Santi

El protagonista de la campanya és Enzo Santi, jugador de bàsquet en cadira de rodes de l’BSR ACE Gran Canària, que va patir un accident de trànsit fa sis anys quan va contestar a un missatge de mòbil mentre conduïa. En un vídeo que es passarà als espectadors del cinema Yelmo, Santi explica com la seva vida va canviar després d’aquest accident que el va deixar en una cadira de rodes.

Durant la presentació, el director del Servei Català de Trànsit, Juli Gendrau, va afirmar el següent: “la tecnologia ens ha aportat molts beneficis, però se n’ha de fer un bon ús. El mòbil a la carretera pot matar”.

Publicitat

Roel Pizza


El director d’Empreses de Telefonica a Catalunya, Enrique Santiago, va dir que “el sentit comú és fonamental. Des de Movistar apostem per iniciatives com #PuedoEsperar, que ens ajuden a sensibilitzar sobre la importància de l’ús responsable del mòbil mentre es condueix.”

A la presentació de la campanya va assistir també la gerent de la Fundació Abertis, Georgina Flamme; el gerent d’Operacions de Yelmo Cines, Miguel Diago i l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, altres membres de l’equip de govern.

La campanya “Puedo esperar”

Els espectadors que passin per les sales multicine de Yelmo Cines a Sant Cugat trobaran un cotxe accidentat. Abans de la pel·lícula, des de la pantalla, Enzo revela als espectadors el significat del cotxe i les conseqüències del terrible accident que ell mateix va patir. Sant Cugat és la segona localitat en la qual s’ha dut a terme la presentació d’aquesta campanya, després del seu pas pel municipi madrileny de Rivas Vaciamadrid.

santcugat-puedo-esperar
El cotxe accidentat a la presentació d’ahir al Centre Comercial Sant Cugat

Les reaccions del públic present a les sales es podran veure en les més de 400 sales de Yelmo Cines a Espanya, als canals de Movistar Espanya, Fundació Abertis i Yelmo, així com a la pàgina web de la campanya: puedoesperar.com.

L’acció realitzada a les sales de cinema va acompanyada d’una campanya en positiu que es realitza a través de les xarxes socials, sota el hashtag “#PuedoEsperar”. Totes les institucions implicades col·laboraran de forma activa per a incentivar la participació del públic, que podrà interactuar explicant a través de les xarxes socials com en multitud de moments respondre al mòbil conduint no és urgent i sempre es pot esperar. Per a participar només han d’escriure quin és el seu compromís, amb el hashtag de la campanya.

Deixa un comentari