Dental Valles Banner

S’ajorna l’Encabronada dels Diables que s’havia de celebrar al maig06/04/2020 – REDACCIÓ /

Els Diables de Sant Cugat havien de celebrar el cap de setmana del 8, 9 i 10 de maig l’Encabronada però a causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus s’ha decidit ajornar-la. A més es tractava d’una edició molt especial perquè era la dels 30 anys dels Diables de Sant Cugat.

Segons l’entitat santcugatenca, a causa de les mesures preventives i per “la incertesa de saber què passarà les properes setmanes” s’ha cregut oportú ajornar-la. Pel que fa a la nova data, la colla assegura que es realitzarà “quan es pugui fer amb les màximes garanties de qualitat i seguretat per tothom“.

Els Diables de Sant Cugat celebren aquest 2020 els seus trenta anys d’història i per aquest motiu havien preparat una sèrie d’actes durant tot l’any. Un d’ells, a part de l’Encabronada, era el sorteig el 4 d’abril de la mona diabòlica que també va ser ajornat.

Publicitat

Banc de Sang >


A més la colla ha realitzat, juntament amb TV Sant Cugat, una flashmob per presentar totes les activitats que tenen preparades per aquest 2020 amb motiu del seu 30è aniversari.

Deixa un comentari