Quan serà el Quinto de Nadal? Arriba amb novetats!29/11/2019 – Josep Lluís Silva

El Quinto de Sant Cugat, la popular “Festa d’hivern”, arriba enguany a la seva 20a edició amb moltes novetats, sota el lema “Rebentem la gàbia, piquem quinto!”.

Els santcugatencs i les santcugatenques podrem gaudir del Quinto a partir del 25 de desembre i fins al diumenge 29 a la nit, dia que tancarà les seves portes.

Després de diversos anys emplaçat a la carpa de l’Envelat del Parc Ramon Barnils, aquest any el Quinto es trasllada al Pavelló 2 de la rambla del Celler, recuperant una ubicació històrica.

Les novetats no acaben aquí! L’organització proposa ampliar la festa més enllà de la partida: s’instal·larà una barra exterior amb propostes musicals com un micro-obert de la mà d’Adventícies i nit de PDs el dissabte 28 de desembre, entre moltes d’altres novetats!

Publicitat


A més, es consoliden propostes com el Quinto Infantil gràcies a Famílies en
Xarxa de Cal Temerari. Finalment, el Quinto de Nadal acabarà el diumenge 29 de desembre al migdia amb una altra de les novetats, el Quinto de Vermut i una Ballada de Swing.

A més, l’espai del Quinto serà també espai per a la reivindicació: “parlarem de llibertats i de repressió, i no ens quedarem a la gàbia alhora de denunciar, una vegada més, totes aquelles injustícies que ens envolten. I tot això, amb la sàtira i humor que ens caracteritza: ho tornarem a fer! Picarem Quinto!” comenta l’organització.

El Quinto de Sant Cugat s’ha consolidat any rere com una de les activitats centrals i més multitudinàries del Nadal a Sant Cugat. Un espai d’oci per a joves i no tant joves, families i veïns.

Deixa un comentari