Dental Valles Banner

Les retribucions de l’estructura política i directiva de l’Ajuntament costen 2,3 milions d’euros20/12/2019 – REDACCIÓ /

Aquest divendres en el marc de la tradicional trobada de Nadal amb els periodistes, l’equip de govern ha presentat les retribucions de l’actual organigrama polític i directiu. Segons les dades facilitades pel consistori, les retribucions de l’actual estructura política i directiva i les aportacions als grups municipals s’han reduït en 100.000 euros (un 4,1% menys) i han passat d’un total de 2.450.798 euros (final del mandat anterior) als 2.349.053,21 euros del mandat actual.

Trobada_Nadal_Premsa2019
Fotografia de l’Ajuntament durant la trobada de Nadal amb els periodistes

Aquesta reducció es deu a les baixades de sou dels càrrecs polítics i d’alguns càrrecs directius i eventuals (situades entre un 15% i un 5%) i a la reducció de grups municipals al ple (de 7 a 5 grups municipals).

Concretament, les retribucions dels membres de l’equip de govern sumen un total de 670.549’21 euros (+28% respecte al mandat anterior, ja que s’ha passat de 10 a 13 membres); les dels regidors a l’oposició, secretaris de grups i aportacions als grups municipals 508.270 euros (un 31% menys respecte al mandat anterior); i les dels càrrecs eventuals i directius 1.170.234 euros (un 1’6% menys respecte al mandat anterior).

També es va presentar l’organigrama definitiu dels càrrecs polítics i directius de l’Ajuntament incloent les últimes incorporacions. Aquest organigrama es va acabar de tancar ahir amb la incorporació del nou gerent de Promusa, Jordi Núñez.

Publicitat

Roel Pizza


Trobada_Nadal_Premsa2019-
Fotografia de l’Ajuntament de Pere Soler, Mireia Ingla i Núria Gibert durant la trobada de Nadal amb els periodistes

El nou equip de govern ha pagat 3,2 milions d’euros en factures sense contracte

L’equip de govern també ha aprofitat l’acte per presentar que des de la investidura de l’actual alcaldessa, Mireia Ingla (15 de juny) l’Ajuntament ha hagut de pagar 3,2 milions d’euros en factures per serveis sense contracte o amb el contracte caducat.

Amb relació a aquests fets, s’ha anunciat que l’Ajuntament ja ha complert part del “Pla d’Acció per a la millora dels resultats del control intern municipal” (aprovat el 14 de juny a través d’un decret d’Alcaldia). Tot i això, l’Ajuntament haurà d’aprovar un nou Pla d’Acció amb l’objectiu d’aplicar noves mesures que ajustin l’actuació municipal als procediments requerits en l’àmbit de la contractació pública.

A més, s’ha informat de la renúncia de Pep Tugues a seguir en el càrrec de Director del Teatre-Auditori.

Deixa un comentari