Dental Valles Banner

La UFEC demana 25 milions d’euros perquè l’esport català sobrevisqui a la crisi del coronavirus08/04/2020 – REDACCIÓ /

Les entitats esportives de Sant Cugat han paralitzat la seva activitat arran de les mesures anunciades per combatre la pandèmia de coronavirus. Aquesta situació pot tenir conseqüències molt negatives per a aquestes entitats si la paràlisi s’allarga mesos. De fet, a Sant Cugat ja s’han presentat els primers ERTOs en aquest àmbit. El Sant Cugat FC, el Junior Futbol Club i el Mira-sol Baco han sigut els primers. Conseqüències nefastes per a l’esport santcugatenc i per a l’esport català. Per resoldre aquesta situació, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha demanat aquest dimecres a les administracions 25 milions d’euros per a l’esport català.

partit-igualtat-2019
Fotografia d’arxiu del partit de la igualtat

La UFEC, que reuneix a més de 70 federacions esportives de tot Catalunya, ha sol·licitat en una roda de premsa virtual 10 milions a fons perdut a més dels 15 milions d’euros que ja els hauria garantit l’administració pública en els nous pressupostos de la Generalitat de Catalunya. Segons la UFEC es tractaria d’un “Pla Marshall” per rescatar l’esport català després de la crisi de la covid-19.

Segons ha afegit el seu president, Gerard Esteve, “La percepció és que aquesta crisi és pitjor que la de 2008, i que podria provocar la desaparició del 50% de les entitats esportives catalanes”.

La UFEC ha presentat també un document amb mesures concretes per fer front a la crisi del coronavirus, que es basen en quatre àmbits: digitalització, fiscalitat, ocupació i finançament.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Aquestes mesures volen aconseguir la supervivència de les entitats esportives de l’àmbit català i també santcugatenc.

Deixa un comentari