Promo banner TVSC

Esade suspèn les classes per un nou cas de coronavirus a Sant Cugat


11/03/2020 – REDACCIÓ /

Esade ha comunicat aquest matí la decició de suspendre les classes presencials a Sant Cugat després d’un cas positiu de coronavirus en un alumne del centre. D’aquesta manera, Esade ha decidit sumar-se a les mesures preventives aplicades a les instal·lacions de Madrid i tancar les seves portes a l’alumnat fins al 30 de març. Fins aleshores les classes es faran de manera online.

L’alumne, que ha donat positiu a les proves del Covid-19, es troba ingressat en un hospital de Barcelona. A més, el centre ha informat que la persona infectada ha estat de viatge internacional i feia més de 12 dies que no assistia presencialment a les classes. Tanmateix, sí que va tenir contacte amb altres alumnes fora del campus de Sant Cugat.

La institució adoptarà altres mesures preventives com la cancel·lació de qualsevol viatge als països i zones considerades de risc pel coronavirus (Xina, Hong Kong i Macau, Iran, Japó, Itàlia, Singapur i Corea del Sud). A més, qualsevol persona que torni d’una zona de risc haurà d’estar en quarantena durant 14 dies. També es cancel·larà la participació dels alumnes, professors i personal professional en esdeveniments i reunions de més de 150 persones fins al 15 d’abril.

El centre acadèmic seguirà obert per al professorat que utilitzarà les instal·lacions per realitzar la docència a distància, com per al personal professional. Per la seva part, aquestes mesures no afecten EsadeCreapolis, on cada empresa aplicarà els seus protocols.

Publicitat

Anunci Taula Tercer Sector


Deixa un comentari