Dental Valles Banner

Es crea la Comissió d’inauguració de l’avinguda Cerdanyola19/02/2020 – REDACCIÓ /

Després de quasi un any d’obres, des de l’abril del 2019, l’avinguda Cerdanyola ja està pràcticament acabada. Tan sols manca enllestir unes millores per part de la companyia elèctrica Endesa.

avinguda-cerdanyola-febrer
Fotografia recent de l`avinguda Cerdanyola, penjada per Josep Canals

Per aquest motiu des del Consell de Barri Centre Est s’ha creat la Comissió d’inauguració de l’avinguda Cerdanyola, formada per sis persones que formen part d’aquest consell de barri.

Actualment, encara està per decidir com serà aquesta inauguració i algunes de les propostes és fer-la a la primavera, aprofitant el bon temps. També es va plantejar fer-la conjuntament amb els Jardins del Vallès.

Les obres haurien d’haver acabat el mes d’octubre, segons les primeres previsions anunciades pel nou equip de govern. No obstant això, finalment no van acabar aquest mes.

Publicitat

Doggy's


El mes de gener es va difondre que les obres acabarien aquell mateix mes, però tampoc es va complir aquesta previsió.

Ara tot apunta al fet que les obres d’aquesta avinguda acabaran d’aquí a pocs dies i, per això, els ciutadans ja preparen la seva inauguració oficial.

La vinalització d’aquest carrer és un projecte que gestiona l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i que es va adjudicar a l’empresa Voracys.

L’Avinguda Cerdanyola és el centre neuràlgic del Barri del Monestir-Sant Francesc i punt de trobada dels seus veïns.

Deixa un comentari