Dental Valles Banner

Els veïns es volquen a la Festa Major del Barri Monestir-Sant Francesc08/10/2019 – REDACCIÓ /

La Festa Major del Barri de Sant Medir-Sant Francesc va tancar diumenge tres dies de gresca i xerinol·la amb un augment de participació en totes les activitats.

Els Diables i la cercavila popular van encetar la 17a Festa Major del barri el divendres i van donar pas al pregó amb els representants del Taller Jeroni de Moragas a la Plaça del Coll. Després va tenir lloc un breu discurs de l’alcaldessa Mireia i, a continuació, es va projectar un vídeo autoproduït pel barri “El nostre barri, la nostra casa”.

El dissabte al matí els jardins de Sant Francesc van ser l’escenari de les actuacions musicals de l’Aula de So. El Passeig Torreblanca es va omplir de nens petits amb titelles i molts jocs.

Publicitat

Roel Pizza


A la tarda, els veïns van poder gaudir de l’activitat “Les llavors viatgeres. Contes d’arreu del món” i d‘”Impresionant” a càrrec dels Tallers de Teatre Sílvia Servan als Jardins de Sant Francesc. Ja al vespre va ser el torn de la “Ruta boliviana amb els Caporales “La Fraternitat de Sant Cugat”.

El diumenge, últim dia de la Festa Major, els veïns van acomiadar la celebració amb la paella popular al migdia, el ball de fi de festa i el rom cremat per a tothom.

Amb un brindis amb rom els santcugatencs del barri van posar punt i final a la seva festa major d’enguany.

Deixa un comentari