Dental Valles Banner

Els Jardins del Vallès obriran les seves portes a finals de mes18/02/2020 – REDACCIÓ /

Les obres per remodelar els Jardins del Vallès i convertir-lo en amfiteatre finalitzaran a finals d’aquest mes de febrer. Tot i això, encara faltarà acabar el parc infantil i col·locar la tanca a la zona sud situada al carrer Vallès.

jardins-valles
Imatge d’aquest cap de setmana de l’estat de les obres als Jardins del Vallès

Però a finals de febrer els veïns de la zona podran gaudir d’un parc renovat que incorpora moltes novetats.

Per una banda, tindrà un jardí de les olors amb plantes aromàtiques i per una altra banda hi haurà un nou enllumenat i un amfiteatre.

Un amfiteatre polèmic, ja que compta amb l’oposició de bona part dels veïns de la zona, que van presentar l’any passat 600 signatures al Síndic de Greuges.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Des de l’inici del projecte els veïns han considerat que no cal un amfiteatre a la zona, havent-hi un de similars característiques al que es vol construir a pocs metres dels Jardins del Vallès, a la zona de Can Solà.

Les obres dels Jardins del Vallès van començar el maig del 2019 però van estar aturades durant el mes de juliol. En un principi el govern va anunciar que les obres estarien acabades abans del gener del 2020.

La remodelació d’aquest parc va ser un dels projectes més votats als primers Pressupostos Participatius de Sant Cugat i respon a una voluntat de recuperar un espai que fins ara estava en molt mal estat.

Els treballs de remodelació dels Jardins del Vallès han anat a càrrec de l’empresa HPSA Construcción y Servicios Medioambientales, S.A i es van pressupostar en un inici per uns 357.000 euros.

Deixa un comentari