Dental Valles Banner

Els Centres culturals de Sant Cugat ofereixen una nova oferta de cursos i formació online05/04/2020 – REDACCIÓ /

Els Centres Culturals de Sant Cugat s’han adaptat a la nova realitat que estem vivint per la pandèmia del coronavirus i oferiran a través d’internet els mateixos cursos que oferirien de manera presencial i amb els mateixos professionals. D’aquesta manera, els talleristes poden tenir l’oportunitat de no aturar la seva activitat i alhora els alumnes poden seguir les classes des de casa seva, tot i el confinament obligat.

Els Centres Culturals han preparat una àmplia oferta de cursos i tallers online de Ioga, dibuix, música, dansa, cuina, entre altres temàtiques.

Els talleristes oferiran les sessions en directe mitjançant l’eina digital de la videotrucada.

Les inscripcions es podran fer per internet al web dels centres culturals a partir d’aquest dilluns 6 d’abril a les 10 del matí, seguint el procediment habitual, amb la diferència dels preus, que es reduiran, ja que l’oferta és adaptada i no l’original. 

Publicitat

Doggy's


L’alumne, un cop inscrit rebrà les instruccions per a poder fer la formació i tindrà sempre un interlocutor del centre de referència per a resoldre dubtes mitjançant correu electrònic.

Podeu consultar l’oferta completa de cursos en aquest document.

Deixa un comentari