Promo banner TVSC

Els tres reis donen suport a la declaració de l’emergència climàtica de Sant Cugat


05/01/2020 – REDACCIÓ /

Aquest diumenge els tres reis han aterrat al Parc de l’Arborètum de Sant Cugat davant l’atenta mirada de milers de nens i nenes que els han volgut veure en la tradicional cavalcada de reis que podreu veure per TV Sant Cugat aquest vespre. Els ha rebut també l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla.

cavalcada-santcugat2020
Els tres reis amb l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla

Per la seva banda, el rei Melcior ha donat suport a la declaració de l’emergència climàtica de l’Ajuntament i ha demanat que “entre tots i totes, cuidem el nostre planeta i que trobem la millor manera de ser el màxim sostenibles possibles”.

També han demanat als infants que comparteixin les joguines amb altres nens, sigui un germà o germana, un amic o un veí.

Discurs del rei Melcior al Parc de l’Arborètum

Publicitat

Anunci Banc de Sang


Aquest és el discurs que ha pronunciat el rei Melcior als nens i nenes de Sant Cugat que s’han desplaçat al Parc de l’Arborètum.

“Il·lustríssima Senyora Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, autoritats, nens i nenes, famílies de Sant Cugat…

Un any més els Reis Mags d’Orient som a la vostra ciutat! Us hem de dir que estem molt contents de venir des del llunyà Orient fins a Sant Cugat perquè sabem que aquí sempre ens feu una fantàstica rebuda. Moltes gràcies a tots i a totes!

Sant Cugat és una ciutat molt i molt bonica… i sobretot molt i molt plena de nens i de nenes! Així que els tres Reis estem preparats per repartir moltíssimes il·lusions aquesta nit tan màgica.

Passejarem pels carrers de la ciutat recollint cartes i repartint somriures, petons i caramels! Acabarem a la Plaça de Barcelona, per agafar les cartes dels més endarrerits… I després de la cavalcada, tothom cap a casa, a sopar i a dormir ben aviat! ( proposta per substituir els següents paràgrafs

I ja sabeu que si deixeu una mica d’aigua per als camells i una mica de torrons per als Reis Mags… doncs millor que millor!

Abans de començar a voltar els tres Reis ens agradaria dir-vos dues coses molt importants. La primera és sobre l’emergència climàtica que heu declarat a Sant Cugat: us volem dir que hi donem tot el nostre suport i que us ajudarem amb la nostra màgia a millorar el Medi Ambient. Però amb això no n’hi ha prou: també us demanem que, entre tots i totes, cuidem el nostre planeta i que trobem la millor manera de ser el màxim sostenibles possibles. Aquest és un repte que tenim a tot el món, també a Sant Cugat. Tothom pot aportar el seu granet de sorra per millorar el planeta on vivim. Nosaltres també ens comprometem a fer-ho.

La segona cosa que us volem dir és que compartiu les joguines que aquesta nit us deixarem a les cases. Així veureu que si compartiu els jocs (amb un germà o una germana, amb un veí o amb un amic) tot és molt més divertit!

Moltes gràcies per aquesta rebuda tan multitudinària i fantàstica. Sant Cugat és una ciutat que sempre ens ha acollit amb els braços oberts!

Si voleu seguir-nos, ara començarem la cavalcada pels carrers i places de Sant Cugat.

Que passeu una bona i màgica nit de Reis!!!”

Podeu veure les cavalcades de reis de Sant Cugat, Valldoreix, Mira-sol i La Floresta en aquests vídeos de TV Sant Cugat.

Fotogaleria

Podeu veure una selecció de fotografies de la Cavalcada de reis de Sant Cugat

Deixa un comentari