El Teatre-Auditori de Sant Cugat reprograma els espectacles suspesos el mes de març22/03/2020 – REDACCIÓ /

El Teatre-Auditori de Sant Cugat s’ha vist obligat a ajornar els espectacles del mes de març per complir les mesures del Govern de la Generalitat i l’Ajuntament de Sant Cugat per prevenir el contagi per coronavirus. Els ha suspès i els ha reprogramat per als mesos vinents i, fins i tot, l’any 2021.

teatre-auditori-santcugat_premienderrock_2019
Fotografia d’arxiu del Teatre-Auditori de Sant Cugat

Aquestes són les noves dates dels espectacles afectats:

Noves dates dels espectacles reprogramats


 

Publicitat


ANA HÄSLER AMB LA SIMFÒNICA

Dj. 14 de maig 2020

A les 21h

 

EL KANKA

Dv. 13 de novembre 2020

A les 21h

 

PACO IBÁÑEZ

Dg. 10 de gener 2021

A les 19h

 

IT DANSA

Ds. 17 d’abril 2021

A les 18h

 

JORGE BLASS

Ds. 29 de maig 2021

A les 21h

 

AIXÒ JA HO HE VISCUT

Pendent de nova data

 

NOMAD. SIDI LARBI CHERKAOUI

Pendent de nova data

 

BLAUMUT

Cancel·lat

Els espectadors que ja tenen les entrades les podran fer servir en les noves dates que s’han reprogramat. Però, els que no puguin assistir-hi hauran de notificar-ho abans del dimarts 5 de maig per correu electrònic a teatre-auditori@santcugat.cat i se’ls farà la devolució de l’import de les entrades tan aviat com es pugui. 

L’import de les entrades adquirides de forma presencial seran retornades així que quedi restablert el servei de taquilla.

Les persones que disposen d’entrades per als espectacles ajornats o cancel·lats rebran, en els pròxims dies, un correu electrònic amb la nova data i els passos que caldrà seguir en cas que prefereixin que se’ls retorni l’import de l’entrada.

El Teatre-Auditori de Sant Cugat ha informat també que romandrà tancat fins a nou avís, d’acord amb el Decret d’Estat d’alarma del Govern espanyol i ha avisat que el seu personal està treballant per tal d’atendre el públic amb la màxima professionalitat tan aviat com es normalitzi la situació.

Deixa un comentari