Dental Valles Banner

El santcugatenc Raül Romeva ha sortit de la presó per treballar02/03/2020 – REDACCIÓ /

El santcugatenc i exconseller de la Generalitat, Raül Romeva, ha sortit de la presó de Lledoners. Ho ha fet perquè la Junta de Tractaments de Lledoners li ha concedit un permís de tres dies a la setmana per treballar.

raul-romeva-surt-preso
Fotografia de @raulromeva difosa aquest dilluns a les xarxes socials

Treballarà en una associació privada i es dedicarà, entre altres qüestions, a estudiar els acords de pau de Dayton, ara que fa 25 anys de la fi de la Guerra de Bòsnia.

La Junta de Tractament de Lledoners va concedir aquest permís el passat dijous al santcugatenc Raül Romeva i Oriol Junqueras, en virtut de l’aplicació de l’article 100.2.

D’aquesta manera, Raül Romeva podrà treballar tres dies a la setmana durant sis hores i sempre entre setmana, segons ha informat la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima.

Ja han sortit de la presó mitjançant l’aplicació d’aquest article altres presos independentistes, com ara Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Quim Forn, Carme Forcadell i Dolors Bassa. Alguns ho han fet per treballar, altres per fer voluntariat o per cuidar de familiars d’edat avançada.

Deixa un comentari