Dental Valles Banner

El ple de febrer instarà a presentar una candidatura per renovar el Reconeixement com a Ciutat Amiga de la Infància14/02/2020 – REDACCIÓ /

Aquest dilluns es reuneix el ple de Sant Cugat del mes de febrer i ho farà per tractar dues mocions institucionals i dues mocions de grups municipals, entre altres qüestions.

Fotografia del darrer ple de gener

Per una banda, es debatrà una moció institucional per presentar la candidatura de la ciutat de Sant Cugat per concórrer a la convocatòria de Reconeixement com a Ciutat Amiga de la Infància.

I per altra banda es tractarà una altra moció institucional per posar en marxa un consultori amb servei d’infermeria al centre.

A banda d’aquestes propostes, el grup municipal de Junts Per Sant Cugat presentarà una moció per reivindicar uns Jutjats d’Instrucció i primera instància a Sant Cugat.

Publicitat

Doggy's


I Ciutadans tractarà una altra moció que vol instar a l’Ajuntament de Sant Cugat que garanteixi la continuïtat del servei que presta en el municipi l’oficina de la Policia Local.

Sobre aquesta qüestió Ciutadans ja en va parlar a la premsa a principis de febrer.

En aquesta compareixença, el portaveu Aldo Ciprian, va donar un màxim de tres mesos a l’ajuntament per trobar una solució a l’actual comissaria de Policia Nacional.

Segons va explicar el portaveu de Ciutadans a la roda premsa, el Tinent d’alcaldia Pere Soler va confirmar reunions amb el Ministeri on se’ls ha notificat la intenció de tancar aquest espai si l’Ajuntament no els en facilita un altre que tingui millors condicions.

Aquestes i altres qüestions es tractaran el pròxim dilluns 17 de febrer a la sessió plenària de l’Ajuntament de Sant Cugat que podreu seguir en directe a partir de les 16:00 pel canal de la TDT i la web de TV Sant Cugat.

Deixa un comentari