Dental Valles Banner

El director de 3D de Hewlett Packard preveu que la reestructuració en l’àmbit mundial tindrà poca incidència a Sant Cugat10/12/2019 – REDACCIÓ /

El Director de negoci de 3D de Hewlett Packard (HP), Ramon Pastor, ha explicat en una entrevista a l’Agència EFE, que la reestructuració de la multinacional en l’àmbit mundial tindrà poca incidència a Sant Cugat.

ramon-pastor-hp-santcugat

Fotografia de Ramon Pastor durant una entrevista a TV Sant Cugat

Ha assegurat que en el centre santcugatenc el negoci de 3D és un dels més valuosos per a l’empresa en el futur i per aquest motiu preveu que la inversió que rebrà el centre “continuarà sent molt important”.

HP va inaugurar el passat mes de juny a Sant Cugat el seu laboratori d’impressió 3D de plàstic i metalls, el centre més gran del món d’aquesta tecnologia.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Fa uns mesos l’empresa va anunciar que suprimiria entre 7.000 i 9.000 llocs de treball arreu del món.

Aquest pla de reestructuració és per “simplificar” el seu model operatiu i convertir-se en una empresa “més hàbil digitalment”. Des de l’empresa s’ha explicat que es vol combinar “sortides de treballadors amb jubilacions anticipades voluntàries”. La companyia ha estimat que el pla suposarà un estalvi de mil milions de dòlars al final de l’any fiscal de 2022.

Al programa “Sant Cugat 3.0” de TV Sant Cugat vam entrevistar a Ramon Pastor.

Deixa un comentari