Promo banner TVSC

Es replantaran els arbres talats a les vies del tren a Mira-sol


15/02/2020 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament i els Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) estan plantant una cinquantena d’arbres entorn de les vies del tren a Mira-sol per reposar l’arbrat que va quedar danyat per la borrasca Glòria i FGC va haver de talar de forma preventiva i d’urgència per evitar que poguessin caure a les vies del tren en un futur.

tala-arbres-mirasol
Fotografia difosa a les xarxes socials per @maradierssen per queixar-se de la tala d’arbres a Mira-sol

L’actuació continuarà durant unes setmanes als vorals de les vies a l’alçada de l’avinguda Montserrat Roig, entre el carrer Pompeu Fabra i el Tanatori de Sant Cugat, al barri de Mira-sol.

L’Ajuntament de Sant Cugat i els Ferrocarrils de la Generalitat estan treballant plegats per recuperar el paisatge arbrat de l’entorn respectant la distància de seguretat amb les vies.

El servei de Parc i Jardins de l’Ajuntament proposarà als FGC replantar arbres d’espècies autòctones adaptades al clima mediterrani i a l’escassetat d’aigua, i que tinguin creixement i desenvolupament que no afecti la infraestructura de ferrocarrils que pugui posar en perill el servei en situacions climatològiques de pluja, vent i neu adverses.

Publicitat

Anunci Taula Tercer Sector


Aquesta notícia arriba pocs dies després que alguns veïns de Mira-sol es queixessin a les xarxes socials per la tala d’arbres.

Deixa un comentari