A presó tres detinguts que van robar en un domicili proper al Parc Central09/12/2019 – REDACCIÓ /

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 26 de novembre tres homes de 24,19 i 27 anys de nacionalitat xilena i mexicana i veïns de Barcelona i Badalona, com a presumptes autors de diversos delictes de robatori amb força. Al grup se’l relaciona amb set fets a Caldes de Montbui, Sant Cugat, Mollet del Vallès, Barberà del Vallès i Castelldefels.

preso-parccentralMaterial localitzat pels Mossos

Pel que fa als delictes de Sant Cugat, se’ls relaciona amb un robatori en grau de temptativa el 19 de novembre al carrer Ramon Mas (Volpelleres) i amb un robatori consumat el 25 de novembre al carrer Esteve Pila (a prop del Parc Central).

La investigació es va iniciar a finals de novembre quan els agents van relacionar diversos robatoris que s’estaven produint al Vallès Oriental i Occidental amb un únic grup organitzat. Per aquesta raó agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) i de la Unitat d’Investigació de Rubí van organitzar un dispositiu amb la finalitat de detenir els seus integrants.

Els investigadors van localitzar al grup quan sortia d’un pis de Castelldefels el 26 de novembre en el qual havien entrat a robar i es trobava saquejat. Els tres homes, que van ser arrestats en aquell moment, duien a sobre objectes que havien estat sostrets del domicili, com joies i diners. Objectes que van ser retornats al seu propietari tan bon punt ho va permetre la investigació.

Publicitat

Taula Tercer Sector


L’endemà, els agents van fer una entrada i perquisició, ordenades pel Jutjat d’Instrucció de Rubí, al domicili que tenia el grup a Barcelona. Durant l’escorcoll van localitzar joies, diners, bosses de mà, ulleres de sol, etc.

Les investigacions van permetre, a més, relacionar els tres homes amb els altres sis fets delictius anteriors.

Els detinguts van passar el 29 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Rubí. El jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Deixa un comentari