Els geganters participen a una trobada a LledonersEls Geganters de Sant Cugat participen a la trobada gegantera a la presó de Lledoners per reclamar l’alliberament dels presos polítics.

geganters-lledoners-min

 

Els Geganters de Sant Cugat van participar aquest cap de setmana en una gran trobada gegantera amb prop de 90 colles d’arreu de país a l’exterior de la pressó de Lledoners per reivindicar l’alliberament dels presos polítics, entre ells el santcugatenc Raül Romeva.

Aquesta trobada de gegants va ser impulsada per un grup de nois d’entre 12 i 18 anys de diferents colles castelleres que van contactar amb totes les colles de Catalunya i van arribar involucrar fins a 89 colles i prop de 2.000 participants. La comitiva santcugatenca va sortir de bon matí cap a Lledoners des dels jardins del Monestir i van estar acompanyats per la regidora de Cultura de Sant Cugat, Silvia Solanellas.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Després dels balls de gegants, l’acte es va culminar amb l’actuació de L’Orfeó Català que va interpretar diverses peces, entre elles, els Segadors.

Deixa un comentari