Dental Valles Banner

Sopa de peix amb crostons



Per Maria Santaella

sopa-peix

Ingredients:

Peix per sopa (rap, gamba, galera, peix de roca, calamar, etc.)

2 cebes grosses

3 tomàquets

2 cullerades soperes de pa ratllat

Oli i sal

Crostons

Elaboració

  1. Posar a bullir el peix amb una ceba sencera pelada, un tomàquet sencer, un raig d’oli d’oliva i sal. Deixar coure uns 15-20 minuts.
  2. Mentrestant, en una paella amb oli d’oliva calent, sofregir una ceba i un tomàquet pelats i ratllats per fer el sofregit.
  3. Un cop el peix estigui cuit, colar el caldo i reservar. Netejar el peix i tallar ben petit.
  4. Afegir el sofregit a la cassola amb el caldo i bullir tot plegat. Quan bulli, afegir dues cullerades soperes de pa ratllat i deixar coure 10 minuts més.
  5. Servir la sopa amb el peix i els crostons just abans de menjar.

Deixa un comentari