Dental Valles Banner

Supremes de lluç amb ceba



Per Maria Santaella

Ingredients (4 persones):

1 lluç tallat a supremes
3 cebes grosses
2 dents d’all
Oli, pebre i sal

Elaboració:

1. Pelar i tallar les cebes per la meitat i fer tires fines seguint les fibres verticals a l’estil juliana.

2. Col·locar la ceba en una cassola fonda amb oli calent i sofregir-la a foc lent (“pochar”). Deixar coure uns 20-25 minuts fins que la ceba quedi daurada.

3. A mitja cocció de la ceba afegir les dues dents d’all ratllades i remoure de tant en tant. Passat el temps de cocció retirar del foc.

4. Salpebrar les supremes de lluç.

5. Disposar una fina capa de ceba cobrint tota la superfície d’una paella. Posar les supremes a sobre de la capa de ceba i cobrir-les amb la ceba restant per sobre. Tapar i deixar coure uns 10-15 minuts fins que el lluç quedi cuit.

6. Retirar del foc, acompanyar amb arròs o patates i degustar!

Deixa un comentari