Dental Valles Banner

Quiche de sardines i tomàquet cherry



Per Angie Hurtado

Quichde de sardines a càrrec d’Angie Hurtado

Ingredients:

Pasta brisa
Sardines
Tomàquets cherry
4 ous
200 g de formatge de cabra
400 ml nata líquida (35% MG)
Sal, oli, pebre i orenga

Elaboració:

1. Col·locar la pasta brisa sobre un motlle de forn i punxar-la amb una forquilla.

2. Cobrir la massa amb paper de forn i posar-hi pes (es pot fer amb cigrons secs) i fornejar a 200 ºC durant 15 minuts.

3. Retirar els cigrons i el paper de forn i pintar la massa amb clara d’ou.

4. Fornejar durant 5 minuts més (aquest és un pas imprescindible per evitar que la massa quedi tova).

5. Batre dos ous i dos rovells, i barrejar amb el formatge, la nata, les sardines desfetes, l’orenga, la sal i el pebre fins que quedi una pasta homogènia i abocar-ho sobre la massa. Al damunt, posar els tomàquets cherry tallats per la meitat i les sardines senceres. Afegir un raig d’oli d’oliva i fornejar a 180 ºC durant 45 minuts.

Deixa un comentari