Dental Valles Banner

Pastís de primavera



Per Maria Santaella

Pastís de primavera a càrrec de Maria Santaella

Ingredients (quantitats segons la mida del motlle):

Pinya i préssec en almívar
Melindros
Natilles
Maduixes per decorar

Elaboració:

1. Cobrir tota la base del motlle amb les rodanxes de pinya en almívar.

2. Afegir una capa fina de natilles per sobre de la capa de pinya.

3. Col·locar una capa de melindros.

4. Tallar les meitats del préssec en almívar en dos trossos. Afegir una capa de préssec sobre els melindros.

5. Posar una altra capa fina de natilles.

6. Afegir una última capa de melindros, cobrint tota la superfície del motlle.

7. Tapar el motlle amb film transparent i deixar refredar a la nevera durant 4 hores com a mínim (el més recomanable és fer el pastís d’un dia per l’altre).

Ep! Aquest pastís admet qualsevol combinació de fruita.

Deixa un comentari