Promo banner TVSC

Marmitako de tonyina


Ingredients: (per a 4 persones)Marmitako-tonyina

2 rodanxes de tonyina (tallades amples)
4 patates grosses (tallades a “cachelos”)
1 ceba grossa
1 pebrot verd petit
1 pastanaga grossa
1 tomàquet gros
1,5 l caldo de peix / fumet

Elaboració:

  • Tallar el pebrot, la ceba i la pastanaga tallat i sofregir en una cassola amb un raig d’oli d’oliva. Salar i deixar coure durant 7-8 minuts aproximadament.
  • Afegir el tomàquet tallat a quarts i deixar sofregir 15 minuts més.
  • Afegir la patata pelada i tallada a “cachelos” i barrejar. Afegir el caldo i deixar coure fins que la patata quedi tendre.
  • Afegir la tonyina tallada a quadrats i coure durant 5 minuts.
  • Retirar del foc, rectificar de sal i servir.

Deixa un comentari