Dental Valles Banner

Fricandó de vedella



Per Maria Santaella

Fricandó de vedella a càrrec de Maria Santaella

Ingredients:

1 kg vedella tallada molt fina
1 ceba
1 tomàquet
Farina
Vi blanc
Xampinyons o bolets
Oli i sal

Elaboració:

  1. Enfarinar els filets de vedella. Procurar que quedi el mínim de farina.
  2. Fregir la vedella 30 segons per cada costat i reservar en una cassola.
  3. Fregir la ceba ratllada en el mateix oli de la vedella. Afegir el tomàquet.
  4. Quan la ceba estigui daurada, afegir una cullerada de farina i remenar.
  5. Afegir la copa de vi blanc i deixar evaporar un minut.
  6. Afegir el caldo dels bolets o bé, aigua.
  7. Colar el sofregit per evitar que quedin grumolls i evocar a la cassola amb la vedella.
  8. Afegir els bolets i deixar coure a foc mitjà-baix durant 20 minuts.

Consell: Si cuineu aquest plat el dia anterior, us quedarà molt més sabarós!

Deixa un comentari