Dental Valles Banner

Fricandó de rap



Per Maria Santaella

Fricandó de rap a càrrec de Maria Santaella

Ingredients (4 persones):

1 cua de rap (tallada a rodanxes)
40 g de moixernons
1 ceba grossa
4 tomàquets
1 got petit de brandy
400 ml de fumet de peix
10 g de picada
1 farcellet d’herbes
Farina (per enfarinar)

Elaboració:

1. Enfarinar les rodanxes de rap i passar-les per la paella calenta durant 2 minuts per cada costat.

2. Fer el sofregit amb la ceba i els tomàquets ratllats i afegir el farcellet d’herbes.

3. Passats 15 minuts, afegir la picada, els moixernons i el gotet de brandy. Remenar durant 5 minuts i afegir el fumet de peix.

4. Seguir remenant i deixar coure durant 10 minuts.

5. Afegir el rap i deixar fer xup-xup durant 5 minuts més.

6. Retirar i servir. Bon profit!

Deixa un comentari