Dental Valles Banner

Cassoleta de calamarsons



Per Maria Santaella

Ingredients (4 persones):

1,5 kg de calamarsons
600 g de gambes
500 g de musclos
1 ceba grossa
1 tomàquet petit
1 got de brandi
Picada d’ametlles, julivert i all

Elaboració:

  1. Sofregir les gambes senceres durant 3-4 minuts i reservar.
  2. Bullir els musclos i reservar.
  3. Sofregir la ceba tallada ben petita i el tomàquet ratllat en una cassola de fang o una paella fonda.
  4. Quan la ceba estigui daurada, afegir els calamarsons nets i sencers. Afegir el got de brandi i deixar sofregir durant 15 minuts.
  5. Mentrestant, pelar les gambes i passar els caps pel xino.
  6. Afegir el suc de les gambes i la picada a la cassola i remenar durant
    3-4 minuts més.
  7. Afegir els musclos i les gambes a la cassola i apagar el foc. Deixar reposar fins a l’hora de servir.

Deixa un comentari