Dental Valles Banner

Canelons de peix amb lluç i gambes



Per Angie Hurtado

Canelons de peix a càrrec d’Angie Hurtado

Ingredients:

1 paquet de pasta de canelons
Gambes
Lluç
1 ceba
Formatge ratllat
Mantega
Per a la beixamel: farina, llet, mantega i nou moscada

Elaboració:

1. Bullir les plaques de canelons en una cassola. Refredar i reservar en un drap. sec.

2. Pelar les gambes i saltejar els caps en una paella amb oli d’oliva. Reservar el suc.

3. Posar una paella al foc amb un raig d’oli i enrossir la ceba ratllada. Afegir el lluç net i esmicolat i coure durant 3-4 min. Afegir les gambes tallades i sofregir.

4. Per fer la beixamel: desfer una cullerada de mantega en una paella calenta, afegir cinc cullerades soperes de farina, i un litre de llet a poc a poc. Barrejar constantment per evitar grumolls. Afegir el suc de les gambes, la sal i la nou moscada.

5. Farcir els canelons, enrotllar la pasta i cobrir amb beixamel. Gratinar els canelons al forn amb formatge ratllat i mantega per sobre.

Deixa un comentari