Dental Valles Banner

Espatlla de cabrit rostida a la mostassa



Per Maria Santaella

Espatlla de cabrit rostida a càrrec de Maria Santaella

Ingredients (4 persones):

2 espatlles de cabrit (4 espatlles si són petites)
1 ceba grossa
1 tomàquet
1 cap d’alls
1 got de conyac
1 gotet de soja
1 picada
Mostassa per untar
Pastanagues petites i cebetes d’acompanyament

Elaboració:

1. Salar les espatlles i untar-les amb mostassa generosament.

2. Posar una cassola al foc amb un raig d’oli d’oliva generós que cobreixi el cul.

3. Daurar les espatlles de cabrit a la cassola, dos minuts per cada costat.

4. Afegir a la cassola el cap d’alls i mig got de conyac i tapar per deixar coure.

5. Tallar la ceba en juliana, el tomàquet a quarts i afegir a la cassola.

6. Afegir una pastilla de brou de carn i un got d’aigua i deixar coure durant 30 minuts a foc mig, amb la tapa.

7. Passats els 30 minuts, afegir les pastanagues i les cebetes pelades senceres durant 20 minuts.

8. Passats els 20 minuts, treure les cebetes i les pastanagues i reservar.

9. Afegir la picada i mig got de conyac i deixar coure l’espatlla de cabrit al foc durant 45 minuts més.

10. Posar una paella petita al foc i afegir dues cullerades del suc que deixa anar l’espatlla, les cebetes, les pastanagues i el gotet de soja durant 15 minuts.

11. Emplatar l’espatlla amb la salsa i degustar!

Consell: si veiem que l’espatlla està quedant seca podem afegir un got d’aigua.

Deixa un comentari