Dental Valles Banner

Canelons de botifarra i bolets gratinats amb salsa de xampinyons



Per Maria Santaella

Canelons de botifarra amb bolets a càrrec de Maria Santaella

Ingredients per a la salsa:

1 ceba petita
500 g de xampinyons
750 ml de crema de llet

Ingredients per als canelons (30 unitats):

2 botifarres mitjanes
500 g de bolets variats
1 picada
1 got petit de conyac
1 ceba grossa
1 dent d’all
Formatge ratllat

Elaboració de la salsa:

1. Posar una paella al foc i afegir una cullerada de mantega.

2. Ratllar la ceba i sofregir, juntament amb els xampinyons laminats, durant 4-5 minuts.

3. Afegir la crema de llet i deixar bullir durant 2-3 minuts.

4. Retirar la salsa del foc i triturar amb la batedora. Reservar.

Elaboració dels canelons:

1. Rostir les botifarres esparracades i la ceba ratllada en una cassola fonda a foc lent.

2. Saltejar els bolets laminats amb una dent d’all tallada ben petita en un una paella, amb molt poc d’oli.

3. Quan els bolets deixin anar l’aigua, salar i remenar.

4. Afegir els bolets, la picada i el gotet de conyac a la cassola i deixar durant 7-8 minuts.

5. Muntar els canelons amb la pasta dels canelons bullida en una safata untada amb mantega.

6. Cobrir els canelons amb la salsa de xampinyons, el formatge rallat i gratinar al forn.

Deixa un comentari