Promo banner TVSC

“Callos” de xai

Per Maria Santaella

callos-xaiIngredients: (per a 4 persones)

1 kg de callos de xai
1 kg de tomàquets
3 alls
Sal i oli
50g. pernil a daus
50g. xoriço a daus
bitxo picant
250cl. de vinagre blanc

Elaboració:

  • Posar els callos en una cassola amb aigua i afegir el vinagre. Deixar en repòs durant uns 20 minuts aproximadament.
  • Passat el temps, colar i rentar els callos amb aigua diverses vegades.
  • Coure els callos amb els alls, el llorer i la sal en una olla amb aigua durant 30 minuts.
  • Després d’aquest temps, retirar del foc i colar amb aigua freda per trencar l’ebullició.
  • A la mateixa olla posar oli i sofregir els daus de pernil i xoriço. Afegir el tomàquet ratllat i sofregir.
  • Afegir els callos i el bitxo al gust. Rectificar de sal i acabar la cocció durant 10 minuts més.

Deixa un comentari