Pebrots del piquillo farcits de crema de truita

Ingredients:

Per a 4 persones:

20 pebrots del piquillo
2 patates grans
2 ous
1 ceba
1 botifarró d’arròs
(morcilla)
3 dents d’all (opcional)
Oli d’oliva
Sal
Julivert


Elaboració:

  1. Salar 16 pebrots i cuinar durant 10 minuts en una paella amb oli calent. Reservar.
  2. Saltejar en una paella amb oli l’interior d’un botifarró d’arròs. Reservar.
  3. Fer una truita amb les patates, la ceba i els ous. Quallar al gust i triturar amb la batedora. Disposar la massa en un bol i afegir el botifarró cuit.
  4. Amb l’ajuda d’una màniga pastissera, emplenar els pebrots del piquillo un a un.
  5. Disposar els pebrots en una safata de forn amb un raig d’oli i forneja durant 10 min a 180º.
  6. Per fer la salsa: Trossejar els 4 pebrots restants i saltejar en una paella amb una mica d’oli amb el foc fort. Afegir una mica d’aigua, salar i deixar reduir uns 10 minuts. Triturar els pebrots per aconseguir una salsa.
  7. Emplatar els pebrots amb la salsa calenta, decorar amb una mica de julivert i pintar els pebrots amb un pinzell i oli perquè quedin brillants.

Per Maribel Caravantes

 

Deixa un comentari