Promo banner TVSC

Bacallà gratinat amb salsa de porro i pebrots del piquillo


Publicitat

bacalla-gratinatIngredients per a 4 persones:
8 talls de llom de bacallà dessalat
1 porro
5 pebrots del piquillo
formatge ratllat
250 g de crema de llet
farina
2 cullerades soperes de mantega

Elaboració:

  1. Enfarinar els lloms de bacallà i fregir amb l’oli calent durant 3-4 minuts per cada costat. Reservar.
  2. Sofregir el porro tallat en una paella calenta amb dues cullerades soperes de mantega durant 5-6 minuts.
  3. Remenar per evitar que el porro s’enganxi.
  4. Afegir els pebrots del piquillo i remenar durant 2 minuts.
  5. Afegir la crema de llet. Deixar bullir durant 4 minuts i retirar del foc.
  6. Passar la salsa per la batedora.
  7. Col·locar els lloms de bacallà en una safata de forn, cobrir amb la salsa i afegir formatge per sobre.
  8. Gratinar al forn fins que quedi daurat.

Reservar uns talls de pebrot del piquillo per decorar el plat

Deixa un comentari