Dental Valles Banner

Una concorreguda Festa de Tardor posa el focus en l’emergència social29/10/2019 – REDACCIÓ /

Aquesta edició de la Festa de Tardor, tot i coincidir amb la manifestació de Barcelona de dissabte a la tarda, va aconseguir omplir el centre de la ciutat de públic, espectacles i activitats que enguany volien posar el focus a l’emergència social.

festa-tardor2019Entrevista a Fridays For Future Sant Cugat de TV Sant Cugat durant la Festa de Tardor

L’Assemblea de la Festa de Tardor va decidir anul·lar o canviar d’horari les activitats del dissabte a la tarda perquè coincidien amb la manifestació de Barcelona en rebuig a la sentència del Tribunal Suprem. Els principals actes que es van celebrar divendres van ser la xocolatada popular, la ballada dels bastoners de Sant Cugat, les danses africanes o els balls de l’Esbart. A la nit el Correfoc de Festa de Tardor dels Diables i els concerts de la cantautora Ari Bofill i de Pubilles Ninja van omplir les places de la ciutat.

Les activitats de dissabte i diumenge al matí es van mantenir i la comissió organitzadora de la festa va llegir un manifest en que reclamava que la ciutat plantés cara a l’emergència social.

Més de 100 entitats van participar en aquesta Festa de Tardor, ja fos amb espectacles o mostres de cultura popular o amb una paradeta a la tradicional fira d’entitats que enguany va omplir la plaça d’Octavià.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Molts d’ells es van voler acostar a l’estand de Televisió Sant Cugat i la revista Sant Cugat Magazine on vam agrair la seva fidelitat convidant-los a Dots, gentilesa de l’empresa Europastry.

Podeu veure el programa especial de prop de mitja hora amb totes les imatges que ens ha deixat la 44a edició de la tradicional Festa de Tardor.

Deixa un comentari