Dental Valles Banner

Televisió Sant Cugat emetrà en directe la missa del Monestir cada matí22/03/2020 – REDACCIÓ /

La Parròquia de Sant Pere d’Octavià va haver de suspendre tots els seus actes litúrgics arran de les mesures adoptades per la crisi del coronavirus, així que va decidir celebrar les seves misses diàries de forma online per facilitar el culte dels feligresos.

Ara, Televisió Sant Cugat s’adhereix a aquesta iniciativa i retransmetrà cada dia la missa de les 9.00 del matí en directe a través del seu canal de TDT perquè tot aquell que ho desitgi les pugui seguir còmodament des del seu televisor.

Aquesta missa es podrà continuar seguint de forma online a través del canal de youtube de la Parròquia Sant Pere d’Octavià, que també oferirà la missa diària de les 20.00 del vespre i  les adoracions dels dilluns i dijous.

Les Misses de les 9h estan oficiades per Mn Carles Cahuana, Vicari de la Parròquia, i les de les 20.05h per Mn Emili Marlés, el Rector,  i compten amb la participació del seminarista Àlex Serra. Després de la missa del vespre, els dilluns i els dijous també s’oferiran les pregàries d’adoració al Santíssim Sagrament. La dels dilluns, pensada per als joves, i la dels dijous, per al públic adult.

Publicitat

Taula Tercer Sector


A més a més, des de la Parròquia recorden que les campanes del Monestir repiquen cada dia en dues ocasions especials mentre duri aquesta situació. Ho faran a les 12h per la pregària de l’Àngelus i a les 20h, abans de la Missa, per participar en l’agraïment popular al personal sanitari i la resta de professionals i voluntaris involucrats en la gestió sanitària i logística creada pel coronavirus.

missa-tvsantcugat
Mn. Emili Marlès, durant la missa online de la Parròquia de Sant Pere d’Octavià

Deixa un comentari